team building christmas ideas

Nápady pre vianočný teambuilding

Publikované 28. 11. 2016 autorom Mark Davenport

Wow, už sa znova blížia Vianoce? Ak hľadáte sviatočné temabuildingové nápady ktoré vášmu eventu dodajú zmysel, tak sa pozrite na tieto teambuildingové aktivity, ktoré sú zábavné a s pridaným bonusom networkingu, well-being a angažovanosti.

Flat Out Sleigh Ride

Hľadáte inteligentný, inovatívny, plne interaktívny tímový zážitok pre tohtoročnú vianočnú párty? Flat Out Sleigh Ride je zábavná sviatočná alternatíva, ktorá naozaj ukáže to najlepšie vo vašom tíme. Každý tím spolupracuje a premení kartónovú súpravu na perfektne poskladané sane poháňané ľudským sobom. Po inštalácii ich vlastného Santu táto vysoko energetická výzva končí pretekami, kde tímy súperia vo výmene kostýmov.

Catalyst má mnoho ďalších kreatívnych riešení, ktoré sa dokonale hodia na vianočné oslavy a slávnostné tematické podujatia.

Essence of Excellence

Pridajte dotyk luxusu s Essence of Excellence, unisex aktivita, ktorá skúma čuchový zmysel a vedie tímy pri vytváraní ich vlastných vôní.

Boomtime

Zvýšte energiu po večery s Boomtime, čo je pohlcujúci a hravý event s interaktívnou displejovou grafikou, garantujúc, že všetkým vyčarí úsmev na tvári.

Whiskey Wisdom

Zažite veselé vyjadnávanie a otestujte deduktívne argumentovanie vašich tímov pomocou Whisky Wisdom, úplne nového informačného ice-breakera, ktorý vzdeláva a podnecuje rozhovory.

Mark Davenport

Riaditeľ pre rozvoj podnikania

Zodpovedný za identifikáciu nových perspektívnych partnerov a ich akvizíciu do siete Catalyst Global.

Všetky články

Všetky články

Odporúčame vám prečítať