the unifying power of music

Zjednocujúca sila hudby

Publikované 13. 5. 2018 autorom Guy Baker

Náš program Crescendo môže váš tím zmeniť na výkonný sláčikový zbor za menej ako hodinu. Naozaj to je možné.

Pod vedením dvoch odborných lektorov je váš tím postavený pred husle a violy a naučí sa hrať jedinečnú skladbu, ktorú sme si objednali špeciálne pre tento teambuildingový program. Dokonca aj vtedy, keď váš tím nemá žiadne znalosti hudobných nástrojov, na konci hodiny sa stretnú (s pomocou podkladovej stopy), aby vytvorili krásnu hudbu. Zaručene! Ako sme na niečo také prišli?

"Začalo to našou prvou priekopníckou hudobnou teambuildingovou aktivitou, nazvanou Orchestrate, v roku 2006. Odvtedy sa mnohí klienti dostali k tejto výzve. Je pre nás úžasným úspechom po celom svete a je vždy obľúbeným programom klientov. Ako plynuli roky, zistili sme, že existuje veľa klientov, ktorí chcú zažiť túto klasickú hudobnú aktivitu, ale nemajú čas a rozpočet, aby zahrnuli Orchestrate do vo svojho rozvrhu. Z tohto dôvodu sme vyvinuli Crescendo. Crescendo predstavuje alternatívu vhodnú pre rozpočet, ktorá môže byť ľahko začlenená do zaneprázdneného rozvrhu konferencie. A to všetko prebieha v jednej miestnosti, takže nie je potrebné riešiť priestranstvá."
riaditeľ Catalyst Global Mark Davenport vysvetľuje, ako vzniklo Crescendo

Catalyst teraz ponúkajú dve neuveriteľné eventy o klasickej hudbe s kvalitnými nástrojmi a garantovanými výsledkami. Kliknutím nižšie sa dozviete viac o týchto nádherných a jedinečných teambuildingových aktivitách:

Crescendo Orchestrate!

Guy Baker

Zakladajúci riaditeľ Catalyst Global

Guy mal víziu na vytvorenie & rozvoj teambuildingových konceptov a potom sa pustil do presviedčania celého sveta o ich benefitoch.

Všetky články

Všetky články

Odporúčame vám prečítať