Večera je skvelý čas pre teambuilding

Publikované 28. 10. 2023 autorom Johnny Machiels

Čo to bude? GPS orientačná hra v meste? Tímový športový tábor? Alebo hry na pláži? Je čas na každoročný teambulding. A vy musíte vybrať aktivitu z nesmierneho množstva možností. Čo je najvhodnejšie pre vašich zamestnancov? Čo si každý užije? Skúste večerný event! Koniec koncov, večerné eventy sú vždy obľúbené. Takto máte všetko a všetkých pod jednou strechou. Všetci majú čas na rozhovory a networking. Plus takáto večera dokáže oveľa viac ako len uspokojiť apetít.

Perfektné ukončenie

Po zaneprázdnenom dni plnom mítingov a projektov, nie je nič lepšie ako sa uvoľniť a zabudnúť na všetky pracovné myšlienky. To vás zanechá plne funkčných a pripravených na nový pracovný deň. Večerný event je ideálny prostriedok na uvoľnenie sa a nabitie bateriek. Nielenže každý ocení dobré jedlo, ale zároveň môžete k udalosti pridať aj zábavný element. Naša hra o vyriešení záhadnej vraždy - podobná svetovo známej hre Cluedo - pretvorí váš večerný event na perfektnú teambuildingovú aktivitu.

Skvelý večer pre všetkých

Niektorí ľudia radi riešia matematické rovnice, niektorí zbožňujú testovať ich organizačné schopnosti a iní sú dobrí pri riešení hádaniek.... Všetky tieto schopnosti sú potrebné pri podnetných večerných eventoch, ktoré pre vás zorganizujeme. Všimnite si, že neobsahujú žiadne fyzické výzvy: všetci, čo nemajú radi šport a akciu si preto taktiež užijú tento večer. So širokou škálou druhov hier sa určite nájde jedna, ktorá bezproblémovo odzrkadlí záujmy vašej spoločnosti a vašich zamestnancov. Jediný problém, ktorý budete mať, bude nájsť zamestnanca, ktorý si túto aktivitu neužije!

Prispôsobené vašim potrebám a želaniam

Niekoľko našich hier môže byť kompletne prispôsobených. Napríklad Push It! Toto je hra, kde vaši účastníci používajúc iPady odpovedajú na otázky a vykonávajú rôzne úlohy. Prispôsobíme to vašej spoločnosti a vašim zamestnancom, tak aby sme vytvorili zábavný večer, plný smiechu. Vaši zamestnanci sa budú pýtať, prečo Frank znova urobil chybu v štvrťročných číslach, alebo riešiť záhadu toho, kto nabúral do auta na parkovisku. Dokonca si môžete vybrať prepojenie hry s mítingom alebo projektom. Stačí si vopred overiť, že každý bude schopný porozumieť všetkým zaradeným témam.

Nepotrebujete na to čas

Nič nie je tak nepredvídateľné ako pracovný deň. Často sa natiahnu mítingy. A koľkokrát ste už zistili, že vaše projekty budú potrebovať viac času ako pôvodne naplánované? Môže sa stať, že v deň vášho večerného eventu sa nejaký míting znova natiahne. Našťastie si s týmto vôbec nemusíte robiť starosti. Čo ak prídete o hodinu neskôr na váš večerný event? Udalosť sa začne, keď budete pripravený. Stratený čas je jednoducho vykompenzovaný časom naviac, ktorý plánujeme medzi jednotlivými hrami.

Každý vníma kolegov rozdielne

Aspoň sa to často prejaví, keď skutočne spoznáte vašich kolegov mimo pracoviska. Odrazu sa z HR manažéra vykľuje skvelý človek mimo kancelárie a možno sa z Jána z finančného vykľuje majster v zodpovedaní showbiznisových otázok. Večerný event je skvelý na spoznanie vašich kolegov odlišným spôsobom. A to je nie len prospešné pre atmosféru na pracovisku – taktiež získate vzájomný rešpekt. A kto vie? Možno vznikne skutočné priateľstvo medzi kolegami, ktorí sa predtým ledva poznali.

Johnny Machiels

Konateľ v Event Masters

Konateľ v Event Masters s 23 rokmi skúseností v teambuildingu, tréningu, eventoch a manažovaní tímov.

Všetky články

Všetky články

Odporúčame vám prečítať