knowing me knowing you work styles

Prelamovanie ľadov a energizéry

Publikované 14. 1. 2019 autorom Mark Davenport

Spojovanie ľudí z rôznych kancelárií? Usporiadanie veľkej multi-firemnej konferencie? Keď sú ľudia spolu, môže byť ťažké povzbudiť obecné socializovanie sa alebo poskytnúť príležitosti k vytváraniu nových sietí, obzvlášť, ak sú to cudzí ľudia alebo členovia tímu, ktorí spolu úzko nespolupracujú. Prelamovače ľadov poskytujú účastníkom omnoho príjemnejšie vzájomné predstavenie, a to bez toho, aby boli v centre pozornosti, alebo aby museli stáť pred celou skupinou. Naviac je použitie našich hier-energizérov v strede dlhej konferencie excelentným spôsobom, ako osviežiť delegátov.

Prelomte nepríjemné otváranie eventu a medziľudské bariéry s našimi fantastickými hrami-prelamovačmi ľadov a energizérmi. Perfektné odôvodnenie toho, aby sa účastníci mohi presúvať a rozprávať sa, a to všetko pri uvádzaní zábavnej prestávky či začiatku vášho obchodného eventu.

networking

Čo sú prelamovače ľadov a energizéry?

Najlepší spôsob, ako zhrnúť prelamovač ľadov alebo energizér je krátke, gamifikované cvičenie pre vytváranie sietí, ktoré povzbudzuje jednotlivcov v tom, aby spolu hovorili a zistili niečo viac o silných a slabých stránkach toho druhého. Face to Face je priamy prelamovač ľadov v komunikácii, vďaka ktorému sa členovia tímu dozvedia o svojich zdieľaných záujmoch, formujú silné osobné väzby a poznávajú jeden druhého v uvoľnenejšom prostredí.

S naším energizérom Mexican Railway tímy proti sebe súperia a snažia sa ako prví vybudovať svoje koľajnice. Je to viac fyzická aktivita ako Face to Face a necháva menej priestoru pre vytváranie sietí. Sústredí sa radšej na kvalitnú tímovú prácu a zlepšovanie tímovej dynamiky.

energisers and icebreakers

Prečo používať prelamovače ľadov a energizéry?

Dokonca aj tí najväčší sociálni extroverti vyžadujú postrčenie, aby sa na konferencii alebo obchodnom stretnutí prejavili, a to najmä s ľuďmi, s ktorými sa príliš nepoznajú, alebo pri väčšom počte účastníkov. Čo je pochopiteľné, pretože väčšina ľudí potrebuje výhovorku, aby vyšla zo svojej ulity a začala rozprávať a spoznávať sa so všetkými okolo seba. Akonáhle sa však účastníci prejavia, je oveľa jednoduchšie komunikovať s ľuďmi okolo, čo okamžite zlepší atmosféru - ale začiatok môže byť zložitý.

Team-buildingové prelamovače ľadov sú vynikajúce pri vyvádzaní ľudí z ich komfortnej zóny na zábavné, motivujúce cesty a poskytujú ľuďom zámienku pre rozhovor a spoznávanie ľudí, s ktorými boli spojení. Dobré cvičenie na prelamovanie ľadov môže okamžite uvoľniť celú miestnosť a prinútiť účastníkov, aby sa cítili pohodlnejšie sami so sebou, ale aj pri prístupe k neznámym ľuďom.

Energizéry, ako naznačuje názov, sú práve to. Sú navrhnuté tak, aby znovu energizovali publikum, ktoré bolo nejaký čas prítomné na stretnutí, konferencii alebo v rozhovore, a pomohli osviežiť skupinu, ktorá sa môže cítiť trochu unavená alebo vyrozprávaná. Je to skvelý spôsob, ako vyčistiť mysle účastníkov a pomôcť im cítiť sa pripravení na popoludnie alebo druhú polovicu stretnutia alebo konferencie.

Energizéry aj prelamovače ľadov môžu byť fantastickým spôsobom, ako motivovať účastníkov a inšpirovať ich k inovatívnemu premýšľaniu, vylepšovaniu nápadov členov svojho tímu a skúmaniu spôsobov myslenia, na ktoré by možno sami neprišli. Perfektné pre pred-brainstorming alebo pred tímovou diskusiou.

ice breakers

Prečo si najať Catalyst Team-Building pre vaše prelamovače ľadov a energizéry?

Keď ste riaditeľ eventu, či máte skupinu 20 alebo 200 návštevníkov, organizácia team-buildingového eventu môže byť náročná. Toto platí obzvlášť vtedy, keď je potrebné zariadiť ďalšie veci ako jedlo, nápoje a komfort účastníkov; aktivity ako prelamovače ľadov a energizéry môžu často byť až na druhej koľaji.

Keď si najmete Catalyst Team-Building, aby zariadil vaše eventy či aktivity, nielen, že získate tím plne vyškolených a vzdelaných expertov na team-building, s ktorými budete môcť prediskutovať svoje potreby a požiadavky. Naši teamleaderi povedú vašich účastníkov celým procesom a poskytnú vám tak viac času na zvládnutie drobných detailov a získate aj päť minút pre seba.

Náš priateľský tím robí všetko možné, aby poskytol zábavné a motivujúce prelamovače ľadov a energizéry, z ktorých vaši účastníci profitujú. Zároveň im poskytujú nezabudnuteľné chvíle, o ktorých sa budú rozprávať na nadchádzajúcich konferenciách.


Pozrite sa na náš výber prelamovačov ľadov a energizérov.

Spojte sa s nami ešte dnes a získajte aktivitu, ktorá doplní váš hlavný event.

Vyžiadajte si ponuku


Mark Davenport

Riaditeľ pre rozvoj podnikania

Zodpovedný za identifikáciu nových perspektívnych partnerov a ich akvizíciu do siete Catalyst Global.

Všetky články

Všetky články

Odporúčame vám prečítať